Om släktträdet

Trädfylli

Här hittar du en länk till ett släktträd med information om min och min sambos släkt. Informationen hanteras med hjälp av webbprogrammet webtrees. Du kan söka i materialet, ta fram stamtavlor och antavlor, statistik, rapporter och mycket mera.

Uppgifter om personer som är födda för mindre än 100 år sedan är dolda, förutom för de som jag vet är avlidna. Om du vill kunna komma åt data om alla personer i databasen måste du ha en personlig inloggning. Kontakta i så fall mig genom det formulär som finns på databasens inloggningssida och berätta vem du är och varför du vill ha tillgång till uppgifterna.

Informationen är sammanställd från forskning som gjorts av flera olika personer. Utredningen om Svea Teresia Karlssons förfäder är gjord av Dick Wase, Stockholm. Gerda Englunds släkt har tagits fram av Bertram Englund, Örebro.Uppgifterna om Annie Charlotta Nybergs släkt kommer från Sonja Nyberg. Vaieleth Granlund Vahlén i Sala har gett oss uppgifter om Ol-Jans Carl Hedströms familj och förfäder. Uppgifterna om Ernst Johan Granlunds förfäder har tagits fram av Arne Granlund

Karl Ingemar Hellbergs släkt har vi själva forskat fram liksom Harry Kvarnströms. Dick Wase och Bertram Englund har också bidragit med bilder på våra förfäder, vilket vi tackar särskilt för.

Den information som vi inte själva tagit fram tar vi inget ansvar för korrektheten i, även om vi naturligtvis tror att våra släktingar som gjort den övriga forskningen gjort ett seriöst arbete.

Länk till släktträdet finns här. Den som vill veta mer om webtrees kan surfa hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *